Najaarsavond Natuur

Dat wordt een interessante avond met als titel: Natuur en Cultuur..

Op dinsdag 29 november aanstaande organiseert de werkgroep Natuur van de stichting Heemkunde Denekamp een filmavond, die gratis toegankelijk is voor iedereen die belangstelling heeft voor ons mooie Twente.

De werkgroep heeft daartoe de Heer van der Geest uitgenodigd. Hij heeft in de afgelopen jaren meerdere prachtige door hemzelf gemaakte films voltooid, zoals een film over de Dinkel en een over de Regge. De films bevatten prachtige beelden die door bijzonder mooie muziek en een gedegen commentaar worden begeleid.

Dit maal hebben we gekozen voor een film over het kanaal Almelo-Nordhorn. We maken een reis van Almelo naar Nordhorn zien de prachtige natuur en krijgen natuurlijk ook de geschiedenis van dit bijzondere kanaal en zijn directe omgeving voorgeschoteld. Zo zag U het kanaal Almelo-Nordhorn mogelijk nog nooit.

Na deze film is er in het programma een korte pauze en vervolgen we met een muzikale afsluiting: de Pastorale van Beethoven. Prachtige muziek ondersteund met geweldig mooie beelden.

We nodigen iedereen uit om op dinsdagavond 29 november van deze films te komen genieten.   De locatie is zaal Concordia aan de Lange voor 4 in Denekamp. Aanvang: 19.30 uur. Zorg dat U op tijd bent, de zaal is open vanaf 19.15 uur.

Graag tot ziens bij deze bijzondere najaarsavond van Heemkunde Denekamp.

Datum

nov 29 2022
Expired!

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Locatie

Concordia
Concordia, Lange Voor 4, Denekamp

Reacties zijn gesloten.