Renovatie Commiezenhut

Nu, is in het kader van de aanleg van een grensoverschrijdende fietsroute van Nordhorn om en door Denekamp bij de Commiezenhut officieel begonnen.

Een delegatie uit Nordhorn bestaande uit de burgemeester en de wethouder en een delegatie uit Denekamp bestaande uit de burgemeester en wethouder Brand, alsook de heren Dercksen en Davina (Noaberkracht) waren daarbij aanwezig. En, niet te vergeten een aantal leden van de werkgroep Natuur van de stichting Heemkunde Denekamp.

De werkzaamheden rond de renovatie worden uitgevoerd door de firma Wintels uit Denekamp. Leden van de werkgroep natuur zullen uiteindelijk samen met medewerkers van het Overijssels Landschap de hut weer voorzien van een laag nieuwe heideplaggen.

Nieuwsberichten van voor 2020