Natuurwerkdag 4 november

Dagje buiten zagen, snoeien of opruimen?

Samen aan de slag tijdens Natuurwerkdag 4 november 2017.

Zin in een dagje buiten zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Op zaterdag 4 november a.s. vindt voor de 17e keer de landelijke Natuurwerkdag plaats. Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Meld je nu aan!

De grootste vrijwilligersdag in het groen voor jong én oud

Samen buiten aan de slag met zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Dat kan op zaterdag

4 november tijdens de (landelijke) Natuurwerkdag. Landschap Overijssel organiseert dit jaar op meer dan 50 locaties voor de 17e keer de Natuurwerkdag in Overijssel. Op veel van deze plekken kunnen ook kinderen mee doen, samen met hun (groot-)ouders. In heel Nederland zijn bijna 500 locaties.

Samen aan de slag op locaties in Overijssel.

In Overijssel zijn tientallen locaties waar vrijwilligers aan de slag kunnen tijdens de Natuurwerkdag. Zo kun je samen met leden van de werkgroep Natuur van de stichting Heemkunde Denekamp onderhoud gaan plegen aan een heideveldje, en de nieuwe oeverzwaluwwand gaan verfraaien. De locatie waar dit alles gaat plaatsvinden vindt U aan de Grensweg in Noord Deurningen (200 meter na de kruising van deze weg met het kanaal Almelo-Nordhorn). We starten daar om 10.00 uur en gaan door tot uiterlijk 13.00 uur. Voor koffie, thee en gereedschap zorgt de werkgroep.  Vorig jaar deed een recordaantal van 1.550 vrijwilligers mee in Overijssel; dit jaar gaat Landschap Overijssel voor meer…! Dus, heb je zin om samen met buren, vrienden, sportteam of familie een dagje buiten te werken? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl (locatie: Denekamp)voor de activiteiten bij jou in de buurt en meld je aan!

Waardevol Overijssel

Overijssel is prachtig, met waardevolle natuur en afwisselend landschap. Prachtig, maar kwetsbaar. Willen we dat onze (klein)kinderen ook nog kunnen genieten van het waardevolle landschap, dan moeten we het beschermen. Landschap Overijssel beschermt natuur & landschap al ruim tachtig jaar. Dit doen wij samen met 10.000 donateurs en 7.500 vrijwilligers. Meer informatie: www.landschapoverijssel.nl

Graag tot ziens op zaterdag 4 november, aan de Grensweg in Noord Deurningen!

Dialectavond
inloopmiddag genealogie