Rabobank Clubkas Campagne

 

Rabobank Clubkas Campagne

 

De stichting Heemkunde Denekamp doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!!

rabo1 

 

 

Van oudsher sponsort de Rabobank verschillende projecten bij de stichting Heemkunde Denekamp. Denk bijvoorbeeld aan de Oeverzwaluwbroedwand. Maar ook ons blad, het Onderschoer, werd steeds gesponsord.

Dit jaar gaat de Rabobank het anders doen en daarbij wordt u als klant van de Rabobank gevraagd om te stemmen op een doel waarvan u vindt dat dit uw steun (en daarmee dus van de Rabobank) verdient. De stichting Heemkunde Denekamp heeft dit jaar als belangrijk project gekozen, het herstellen van de Kommiezenhut aan de Vrijdijk. Een voorbeeld van historisch erfgoed. We hopen mede via de Rabobank Clubkas Campagne de financiering van dit project rond te krijgen.

Wie kunnen er stemmen?

Klanten van de bank ontvangen voor de stemperiode per post of e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting mogen worden uitgebracht. Klanten van de Rabobank die, om welke reden dan ook, niet online kunnen stemmen kunnen met hun stempas naar één van de kantoren van de Rabobank gaan, waar medewerkers van de Rabobank hen helpen met stemmen.

 

Geef een of twee stemmen aan de Stichting Heemkunde Denekamp!

 rabo2

Finaleavond & originaliteitsprijzen

 

De Rabobank stelt maar liefst € 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne, die de klanten van de Rabobank mogen verdelen over de deelnemende clubs of verenigingen. De bekendmaking van de uitslag vindt begin juni plaats tijdens de Finaleavond.
Dus hoe meer stemmen op onze vereniging wordt uitgebracht hoe meer geld de Stichting Heemkunde Denekamp ontvangt uit Rabo Clubkas Campagne.

Uw stem is belangrijk! Stem uiterlijk op 21 mei 2018.

Bij voorbaat dank voor Uw steun.

Met vriendelijke groet,
stichting Heemkunde Denekamp.

Namens het bestuur,
Cor van Bakel, secretaris.

 

 

 

Lees meer...


Onderschoer lente 2018 is weer uitgebracht, voor de inhoud zie het tabblad Onderschoer.

onderschoer lente 2018

Lees meer...


Heemkunde Voorjaarsavond

 

De Dinkel, een film over deze prachtige rivier in Twente.

De stichting Heemkunde Denekamp organiseert elk voorjaar een avond die toegankelijk is voor de leden van Heemkunde Denekamp, maar ook voor alle andere belangstellenden. Het thema van deze avond is vaak gerelateerd aan de natuur of de historie van Denekamp. Dit jaar zijn beide onderwerpen gecombineerd. En dus is er voor iedereen wat te genieten.

Op dinsdagavond 20 maart presenteert Heemkunde Denekamp tijdens de jaarlijkse Voorjaarsavond een geweldig mooie film. Het onderwerp van deze film is: de Dinkel.

              dinkel

 

Om 19.30 uur neemt de heer Jan van der Geest uit Enschede (de maker van deze film) ons een kleine twee uur mee op pad door het Stroomgebied van de Dinkel. In deze prachtige film wordt alles wat groeit & bloeit langs de 92 km lange meanderende rivier de Dinkel in beeld gebracht. We beginnen bij de bron van de Dinkel bij Holtwick (Duitsland) en vervolgen het stroompje verder via o.a. Gronau (D), Losser en Denekamp om bij Neuenhaus (D) te eindigen, waar de rivier uitmondt in de Vecht. Ook zien we cultuur en historie in de verschillende dorpen en steden langs de oostgrens van Twente. We denken de Dinkel allemaal wel te kennen, maar deze film laat voor eenieder toch nog weer nieuwe dingen zien. Laat deze kans niet voorbij gaan en geniet met ons mee.

 

De film wordt vertoond in zaal Concordia aan de Lange Voor in Denekamp. De aanvang van de film is 19.30 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, dus: zorg dat U op tijd aanwezig bent.

 

De toegang is gratis en nogmaals, iedereen is van harte welkom.

 

Lees meer...


Andere nieuwsberichten:

Nieuwsberichten van voor 2018